Please Jeans - Favoriten från Italien

Please Jeans - heta jeans från Italien

Det hetaste jeansmärket på marknaden idag är utan tvekan Please Jeans från Italien. Please går från klarhet till klarhet och det finns många modeller/färger som jag gärna skulle lägga vantarna på.

Handla på nätet och få flera fördelar

Enklast är naturligtvis att handla i butik, så att du kan prova dem direkt. Men det finns en hel del fördelar med att handla på nätet. Många nya modeller tar slut direkt när de når butiken, men på nätet kan du ofta förbeställa och sedan vänta på dina Please Jeans hemma i lugn och ro. Fri frakt hör mer till regel än undantag och vissa butiker, t.ex. Elsa Leonie, erbjuder 10% i lojalitetsbonus, som du sedan kan använda när du köper ditt nästa par Please Jeans eller något annat i butiken.

Tänk på storleken

Om du haft ett par Please Jeans tidigare så vet du att de kommer att töja sig en hel del. Ta med andra ord hellre en storlek mindre än större. Annars kommer du att ångra dig

Kvalitet

Efter flytten av produktionen till en ny fabrik under hösten 2012 så har kvaliteten på Please Jeans blivit riktigt bra. Mina senaste par har bara blivit skönare och snyggare med varje tvätt.

Populära modeller

Det finns många modeller, men den absolut mest populära är Please Jeans 3-knappsmodell.

Please Jeans White Trash

 

Om du vill hämta inspiration från Please Jeans egen sida så hittar du en härlig "look book" här.

27 Feb 2013

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)